خانه
کرمانشاه در یک نگاه
پورتال دانشجویان
پورتال اساتید

نخستین دوره کلاس مربی گری درجه 3 رشته ورزشی والیبال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد.

به منظور ارتقای سطح معلومات دانشجویان علاقمند به رشته ورزشی والیبال و فراگیری علمی و فنی این رشته پر طرفدار ورزشی ،   اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمانشاه با همکاری فدراسیون والیبال کشور اقدام به برگزاری یک دوره کلاس مربی گری درجه سه با استفاده از مربیان بین المللی این رشته کرد.

این دوره آموزشی زیر نظر شاپور کشتمند ازمدرسان بین امللی والیبال جمهوری اسلامی ایران به مدت یک هفته در محل سالن چند منظوره دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار می شودو با استقبال دانشجویان وعلاقمندان به والیبال همراه بوده است.

شایان ذکر است به شرکت کنندگان این کلاس آموزشی ، مدرک مربی گری درجه سه والیبال اعطا می شود.

PDF فایل

.:: کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه می باشد ::.